Girls In Sky (SHALOZA): Aku Dah Comeback !

Entry About Shout Friends Follow D'Board



  • Holla ! Welcome to My Blog ! Enjoy Yourself Reading My Post !


owner

Contact Me

credits
05:21 | 1 Cloud(s)
Aku Dah Comeback !


annyeong korang .. iz mengaku , memang dah lama gila gila iz tak update blog ni . and iz tengok , blog ni pon dah berhabuk . siap ada sarang Spiderman lagi . hahaha [suka sangat gelak sensorang]

okay , sebelum iz gila , iz nak bagitahu kenapa iz dah lama tak update blog . fyi , iz masuk asrama . and seperti yang korang tahu , budak asrama balik sekali je 2 minggu . itu kalau bukan budak SBP . dan nasib baik , iz tak masuk SBP . kalau tak , sebulan sekali lah jawabnya iz update blog ni . 

disebabkan iz cuma balik sekali 2 minggu , so , blog ni cuma aktif sekali 2 minggu . jangan anggap blog ni dah tak wujud tau . blog ni masih wujud dan insyaAllah tidak akan dibuang . 

iz dah tukar link dan nama blog . so , sorry kepada mana mana reader blog iz yang tak jumpa blog iz . insyaAllah , nanti iz akan tukar blogskin pulak . iz pon dah bosan dengan blogskin ni . bila iz cakap dah bosan , tak bermakna iz dah tak sayang EXO okay . iz tetap sayang dorang . iz nak tukar blogskin sebab iz tahu , mesti dah ada yang bosan dengan blogskin iz ni . so , korang jangan terkejut pulak kalau satu hari nanti , blog ni berubah secara mendadak .

sepanjang iz duduk dekat asrama , iz happy . tapi , jangan ingat iz tak sedih sebab jauh dari parents okay . sedih tu sedih jugak . tapi takkan nak sedih memanjang kan . kita kena lah happy happy jugak . parents hantar kita masuk asrama sebab nak kita berdikari . basuh baju sendiri , bangun tidur awal . 

first week iz dekat sana , tak payah cakap lah . memang busy , letih , sedih ! time tu still tak rapat dengan roommate . tak tahu pon apa nama roommate . yang best time first week tu , of course lah malam kebudayaan . tapi , form 1 ramai yang malu malu . even ramai yang malu , malam kebudayaan tu tetap best . 

setiap pagi ahad , kita orang kena jogging . letih ! pastu pergi padang , senamrobik . dengan tak mandinya time tu . kalau sebelum jogging tak mandi , tengok lah . confirm ramai gila yang mandi lepas asar . iz rasa , yang tak mandi sehari pon ada kot . hahaha

sampai sini je dulu kot entry kali ni . esok iz dah nak balik asrama . malam ni kena siapkan homework , kemas baju pastu kena gosok  baju sekolah pulak . harap harap siap lah malam ni . korang doakan lah supaya iz boleh siapkan semua kerja ni malam ni jugak okay . bye .. annyeong .. assalamualaikum ...

1 Comments:

Blogger Xi Lu Han said...

testing .. testing ..


Post a Comment